Jar mosogatógép-kapszula

A P&G szakértőkből álló csapata kifejlesztette az új Jar Platinum kézi mosogatószert valamint a folyékony gél felszínű mosogatógép-kapszulát, amelyek a Jar minden eddiginél hatékonyabb teljesítményét nyújtják a mosogatásban.

A P&G szakértőkből álló csapata kifejlesztette az új Jar Platinum kézi mosogatószert valamint a folyékony gél felszínű mosogatógép-kapszulát, amelyek a Jar minden eddiginél hatékonyabb teljesítményét nyújtják a mosogatásban. Új összetevőivel és egyensúlyba hozott formulájával a Jar termékek élenjáróként egy újfajta minőséget képviselnek az edények tisztítása terén.

Az új Jar termékek 2013 májusától/júniusától jelennek meg a piacon.

Folyékony kézi mosogatószer:
Az új Jar Platinum mosogatószer zsíroldó ereje mindössze tíz perc alatt teljesíti mindazt, amit egy egész éjszakán át történő beáztatás. Új formulája áthatol az összefüggő zsíros bevonatokon és mindössze 10 perc áztatással apró, könnyen eltávolítható részekre oldja azokat. Ébredés után a beáztatott edényektől csatatérré változtatott konyhába belépni, - mostantól a múlté! A Jar minden eddiginél intenzívebb mosogatószerének bevezetésével búcsút inthet az éjszakai áztatásnak és átadhatja helyét a szupergyors mosogatásnak, ami annyit jelent, hogy fontosabb dolgokra is koncentrálhat. Újra és újra elkészítheti kedvenc ételeit anélkül, hogy aggódnia kellene a hátramaradt piszkos edények miatt.

Az új Jar Platinum kézi mosogatószer kétféle változatban kapható: (1) Lemon & Lime, (2) Arctic Fresh

Folyékony mosogatógép-kapszulák:
Az új, továbbfejlesztett Jar Platinum folyékony gél felszínű mosogatógép-kapszula olyan végeredményt segít elő a mosogatásban, amely túlszárnyal a hagyományos mosogatótabletták teljesítményén. Egyensúlyba hozott formulája nem csupán eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket az edényekről, de a mosogatógépet is tisztítja. Mindez a Jar Platinum tripla hatóerejének köszönhető, amely hatékonyan mosogatja az edényeket, miközben eltávolítja a mosogatógépben megrekedt zsíros szennyeződéseket, tisztává és üdévé varázsolva azt. (a vízkő eltávolításához használjon vízkőtelenítő szert vagy keressen egyéb megoldást!)

Természetesnek vesszük, hogy mosogatógépünk keményen dolgozik annak érdekében, hogy edényeink és poharaink ragyogó tisztasággal bírjanak. Ön milyen gyakran ellenőrzi mosogatógépe szűrőjét? Valószínűleg elképedne ha látná, mennyi zsíros ételmaradvány tarkítja.. Mostantól az új, továbbfejlesztett Fairy Platinum a segítségére lehet, hiszen olyan hatékony, hogy nem csak edényeit, de mosogatógépét is tisztává varázsolja!

A Jar folyékony mosogatógép-kapszula egyféle változatban kapható. (ALL in 1)

Ariel mosógép-kapszula

Az Ariel legkoncentráltabb töménységű mosószerét tartalmazó Ariel Power mosókapszulák a kiváló mosási eredmény érdekében kis mérettel és magas hatékonyságú tisztítóerővel rendelkeznek.

Az Ariel legkoncentráltabb töménységű mosószerét tartalmazó Ariel Power mosókapszulák a kiváló mosási eredmény érdekében kis mé- rettel és magas hatékonyságú tisztítóerővel rendelkeznek.

Kicsi és hatékony
Az Ariel Power kapszulák új technológiákat ötvöznek magukban, melyek lehetővé teszik mindazt a kényelmet és teljesítményt, amelyet Ön elvár egy kor- szerű mosószertől. Az Ariel mosókapszula:

  • Az Ariel minden eddiginél koncentráltabb töménységű mosószere, kapszulán- ként mindössze 28 ml tartalommal.
  • Háromszoros tisztítóerővel rendelkezik: koncentrált formulája tisztítja és eltávolítja a foltokat a ruhákból, miközben ragyogást kölcsönöz számukra.

Teljesítmény és dizájn
Az Ariel Power az első háromrekeszes Ariel mosószerkapszula.

  • Az egyedülálló, háromrekeszes formatervezés stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás megkezdéséig.
  • Korszerű technológiája a mosás során szabadul fel, a továbbfejlesztett, ki- fejezetten e célra tervezett mosószerfólia pedig gyorsan feloldódik a vízben.
  • Kiváló teljesítmény: Az Ariel Power mosókapszula az Ariel legkiválóbb folyékony mosószer fajtája!